Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.
 
 
 
 
 
 
 
Слаткарница Крин / Krin Bakery - Pastry shop
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Уживајте во        Вкусот на наследството!

 
 
 
 
 
 

ПОЧИТУВАНИ, ЗА СИТЕ НАРАЧКИ НАПРАВЕНИ НА 22.04 И 23.04 ЌЕ БИДЕТЕ КОНТАКТИРАНИ ДОПОЛНИТЕЛНО ОКОЛУ РЕЗЕРВИРАЊЕ НА ТЕРМИН И ПРОИЗВОД.                                                             ВИ БЛАГОДАРИМЕ ЗА РАЗБИРАЊЕТО!                                                                                                                          ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ ПИШЕТЕ НИ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ ИЛИ ЈАВЕТЕ СЕ НА ТЕЛ.БРОЈ 075 423 098

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
720Ден
 
700Ден
 
 
 
addtowishlist
 
removefromwishlist
 
 
 
 
 
addtowishlist
 
removefromwishlist
 
 
 
 
 
 
Title
 
 
addtowishlist
 
removefromwishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
Title
 
 
addtowishlist
 
removefromwishlist
 
 
 
 
 
 
Title
 
 
addtowishlist
 
removefromwishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
Title
 
 
addtowishlist
 
removefromwishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
Title
 
 
addtowishlist
 
removefromwishlist
 
 
 
 
 
 
 

Следете нѐ и на: Instagram