Пита со Месо

Пита со Месо

450.0 ден

Домашна, сукана пита со месо.
*За нарачка на поголема пита, јавете се на тел.број 075 423 098


SKU: pnum-301887
ТАГОВИ:

  • Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на територија на Скопје. *(Достава на нарачки е следен работен ден од денот на направената нарачка. Недела е неработен ден.)
  • Постои можност за подигање од нашите продажни места.
Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.