Контакт

ИМАШ ПРАШАЊЕ?
Прати ни порака!

Loading
Your message has been sent. Thank you!
СЕ праќа
Настана грешка! Вашата порака не беше претна, Ве молиме обидете се повторно.
Вашата порака е испратена! Ви благодариме

СЛАТКАРНИЦА КРИН / KRIN BAKERY - PASTRY SHOP

Адреса

ул. Васил Главинов бр.3 1000 Скопје

Телефон

+389 (02) 323 8642

Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.