Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.
Информации за испорака и плаќање

Испорака
Цените за испорака се наведени за секоја производ. Вистинската цена на испорака ќе се пресмета во последниот чекор пред да ја завршите и испратите нарачката.

Ние даваме се од себе информациите на оваа страница да бидат што попрецизни. Во случај за неточни информации, ве молиме контактирајте не со какви било достапни средства за да не известите за неточноста и ќе ги преземеме потребните мерки за да ги исправиме информациите.


Обработка на нарачки за испорака

Нарачките направени на веб-страницата до 12 ч. ќе бидат обработени за испорака истиот ден. Направените нарачки по 12ч. ќе бидат обработени за испорака следниот работен ден.

Местата за нарачки и спакуваните по тоа време ќе бидат обработени за испорака следниот работен ден.


Опции за плаќање

Опциите за плаќање на нашата веб-страница се наведени подолу. Ценит на испорака се наведени само за информативни цели. Цените ги обезбедуваат нашите подизведувачи. Ние не ја гарантираме валидноста на цените на датумот кога ќе ја направите нарачката. Вистинската цена на испорака ќе се пресмета на формуларот на веб-страницата пред да ја испратите нарачката.

Ние даваме се од себе информациите на оваа страница да бидат што попрецизни, но повремено списокот на превозници може да биде неточен. Во овој случај, ве молиме контактирајте не со какви било достапни средства за да не известите за неточноста и ќе ги преземеме потребните мерки за да ги исправиме информациите.


Плаќање со картичка

Ние прифаќаме картички со симболот MasterCard, Visa, Diners. Безбедноста на вашите плаќања преку Интернет е наш врвен приоритет. Тоа значи дека можеби ќе треба да го потврдите плаќањето на вашата картичка со 3D Secure за да ја завршите вашата трансакција. Контактирајте ја вашата банка за да дознаете повеќе за 3D Secure проверка.

Шифрирани трансакции

ТП Ристо Атанас Друмчеков слаткарница ДРУМЧЕКОВ Скопје-Подружница-слаткарница КРИН Скопје гарантира дека вашите податоци се целосно безбедни кај нас. Сите информации се испраќаат шифрирани за да се обезбеди целосна безбедност на сите чувствителни информации. Прочитајте повеќе во нашатаПолитика за приватност (линк до документот).

Ќе наплатиме пред да ја испорачаме вашата нарачка

Изберете плаќање со картичка како начин на плаќање. Потоа ќе бидете пренасочени кон веб-страницата на Casys за да продолжите со плаќањето. Откако ќе внесете картичка и успешно ќе платите, ќе се вратите на нашата веб-страница и ванарачка и уплата се направени.

Ако вашата трансакција со картичка е одобрена, износот ќе биде резервиран веднаш и потврдата за нарачката ќе биде испратена на вашата е-адреса. Вашата картичка нема да се наплаќа сè додека не започнеме со обработка на вашата нарачка.

Ако вашата трансакција со картичка не е одобрена, вашата нарачка ќе биде откажана. Ве молиме контактирајте ја вашата банка или давател на картички ако имате какви било прашања во врска со ова.

Картички за подароци

Можете да ги користите и нашите физички картички за подароци и картичките за е-подароци во која било продавница на ТП Ристо Атанас Друмчеков слаткарница ДРУМЧЕКОВ Скопје-Подружница-слаткарница КРИН Скопје и кога купувате преку Интернет на нашата веб-страница.

За да направите плаќање преку Интернет со подарок картичка, внесете го кодот на картичката за подарок во обележаното поле при пополнување на нарачката.

Дали имате прашања?

Потребна ви е поголема помош? Прашај! Нашата е-пошта за комуникација со клиенти е krinslatkarnicadrumchekov@gmail.com . Секогаш сме тука за да да помогнеме!