Чоколадиран милиброд (Козињак)

Чоколадиран милиброд (Козињак)

380.0 ден

Чоколадиран милиброд со суво грозје.

АЛЕРГЕНИ:  брашно, јајца, млеко


SKU: pnum-308430
ТАГОВИ:

  • Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на територија на Скопје. *(Достава на нарачки е следен работен ден од денот на направената нарачка. Недела е неработен ден.)
  • Постои можност за подигање од нашите продажни места.
Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.