Штрудла со Јаболка

Штрудла со Јаболка

50.0 ден

СОСТАВ:  кори, масло, шеќер, јаболко.

Услови за чување:  собна температура 0-7*C

АЛЕРГЕНИ:  кори


SKU: pnum-296300
ТАГОВИ:

  • Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на територија на Скопје. *(Достава на нарачки е следен работен ден од денот на направената нарачка. Недела е неработен ден.)
  • Постои можност за подигање од нашите продажни места.
Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.