Бомбички нутела

Бомбички нутела

900.0 ден

СОСТАВ:  Нутела бомбички со млечна чоколада, дополнета со топени лешници.

АЛЕРГЕНИ:  путер,млеко,јајца,лешници
*ореви,бадеми,брашно


SKU: pnum-306246

  • Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на територија на Скопје. *(Достава на нарачки е следен работен ден од денот на направената нарачка. Недела е неработен ден.)
  • Постои можност за подигање од нашите продажни места.
Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.