Бомбички со лешник-посни

Бомбички со лешник-посни

СОСТАВ:  ореви, лешници, презла, ванила.

УСЛОВИ ЗА ЧУВАЊЕ:  /0-7*С/

АЛЕРГЕНИ:  Ореви, лешници, презла, ванила.


SKU: pnum-296273
ТАГОВИ:

  • Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на територија на Скопје. *(Достава на нарачки е следен работен ден од денот на направената нарачка. Недела е неработен ден.)
  • Постои можност за подигање од нашите продажни места.
Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.