Виенски Сахер

Виенски Сахер

1000.0 ден

Виенски Сахер со џем од кајсија и млечно чоколадо.

Состав:   брашно,  јајца, ореви, џем од кајсија, млечно чоколадо,  шеќер .

Услови за чување:  од 0*С до +7*С

Алергени:  Какао (чоколадо) , јајца, ореви, брашно, кајсија.


SKU: pnum-283073
ТАГОВИ:

  • Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на територија на Скопје. *(Достава на нарачки е следен работен ден од денот на направената нарачка. Недела е неработен ден.)
  • Постои можност за подигање од нашите продажни места.
Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.