Трилече

Трилече

70.0 ден

СОСТАВ:  брашно, гриз, јајца, млеко.

Услови за чување:  од 0*С до +7*С

АЛЕРГЕНИ:  брашно, јајца

 

SKU: pnum-296278
ТАГОВИ:

  • Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на територија на Скопје. *(Достава на нарачки е следен работен ден од денот на направената нарачка. Недела е неработен ден.)
  • Постои можност за подигање од нашите продажни места.
Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.