Сулијаш

Сулијаш

70.0 ден

СОСТАВ:  ориз, млеко, шеќер.

Услови за чување:  /0-7*С/

АЛЕРГЕНИ:  млеко


SKU: pnum-296276
ТАГОВИ:

  • Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на територија на Скопје. *(Достава на нарачки е следен работен ден од денот на направената нарачка. Недела е неработен ден.)
  • Постои можност за подигање од нашите продажни места.
Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.