Шампонеза

Шампонеза

90.0 ден

Колач во округла форма со жолта крема варена на пареа, со ореви. Единствен препознатлив вкус !

СОСТАВ:  брашно, јајца, шеќер , ореви, маргарин.

Температура на чување:  /0-7*С/ /од -16*С до -18*С/

АЛЕРГЕНИ:  брашно, јајца, ореви


SKU: pnum-283110
ТАГОВИ:

  • Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на територија на Скопје. *(Достава на нарачки е следен работен ден од денот на направената нарачка. Недела е неработен ден.)
  • Постои можност за подигање од нашите продажни места.
Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.