Рококо

Рококо

850.0 ден

СОСТАВ:  брашно, шеќер, јајца, маргарин, ореви, чоколадо.

Услови за чување:  од 0*С до +7*С

Алергени:  Брашно, јајца, ореви, чоколадо


SKU: pnum-296270
ТАГОВИ:

  • Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на територија на Скопје. *(Достава на нарачки е следен работен ден од денот на направената нарачка. Недела е неработен ден.)
  • Постои можност за подигање од нашите продажни места.
Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.