Рафаело-измени

Рафаело-измени

900.0 ден

СОСТАВ:  Рафаело бомбички со кокос и цел лешник.

250 gr, 500 gr, 750 gr, 1 kg:

АЛЕРГЕНИ:  кокос,млеко,лешник


SKU: pnum-306199
ТАГОВИ:

  • Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на територија на Скопје. *(Достава на нарачки е следен работен ден од денот на направената нарачка. Недела е неработен ден.)
  • Постои можност за подигање од нашите продажни места.
Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.