Посна-Мока Торта

Посна-Мока Торта

850.0 ден

СОСТАВ:  Посна торта со интензивен кафе-вкус, збогатена со ореви, смокви и урми


SKU: pnum-307557
ТАГОВИ:

  • Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на територија на Скопје. *(Достава на нарачки е следен работен ден од денот на направената нарачка. Недела е неработен ден.)
  • Постои можност за подигање од нашите продажни места.
Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.