Полнети Смокви-посни

Полнети Смокви-посни

СОСТАВ:  Смокви, мелени бисквити, маргарин.

УСЛОВИ ЗА ЧУВАЊЕ:  0-7*С

АЛЕРГЕНИ:  Бисквити, маргарин


SKU: pnum-296289
ТАГОВИ:

  • Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на територија на Скопје. *(Достава на нарачки е следен работен ден од денот на направената нарачка. Недела е неработен ден.)
  • Постои можност за подигање од нашите продажни места.
Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.