Павлова Торта

Павлова Торта

1000.0 ден

Жолта крема, варена на пареа, дополнета со шлаг и со свежи јагоди. Наместо пандишпан има крцкава пуслица.


SKU: pnum-1548672
ТАГОВИ:

  • Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на територија на Скопје. *(Достава на нарачки е следен работен ден од денот на направената нарачка. Недела е неработен ден.)
  • Постои можност за подигање од нашите продажни места.
Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.