Папуцаки

Папуцаки

90.0 ден

СОСТАВ:  брашно, шеќер, млеко, путер, шлаг, јајца,нишесте, бадеми.

Услови за чување:  /0-7*С /

AЛЕРГЕНИ:  Брашно, јајца, бадеми, путер, шлаг, млеко.


SKU: pnum-296275
ТАГОВИ:

  • Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на територија на Скопје. *(Достава на нарачки е следен работен ден од денот на направената нарачка. Недела е неработен ден.)
  • Постои можност за подигање од нашите продажни места.
Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.