Падобранци

Падобранци

Крцкаво-меки падобранци со ореви и бел фил.

СОСТАВ:  ореви, белки, шеќер, брашно.

ТЕМПЕРАТУРА НА ЧУВАЊЕ:  собна температура; или од 0*С до +7*С

АЛЕРГЕНИ:  Ореви, белки, брашно


SKU: pnum-283086
ТАГОВИ:

  • Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на територија на Скопје. *(Достава на нарачки е следен работен ден од денот на направената нарачка. Недела е неработен ден.)
  • Постои можност за подигање од нашите продажни места.
Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.