Овошен Тарт

Овошен Тарт

880.0 ден

Пенлива крема со фин крем сир и свежо сезонско овошје

СОСТАВ:  брашно, шеќер, јајца, путер, крем сир, свежо овошје

УСЛОВИ ЗА ЧУВАЊЕ:  од 0*С до +7*С

8 – парчиња

АЛЕРГЕНИ:  брашно, јајца, путер, крем сир, овошје


SKU: pnum-283079
ТАГОВИ:

  • Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на територија на Скопје. *(Достава на нарачки е следен работен ден од денот на направената нарачка. Недела е неработен ден.)
  • Постои можност за подигање од нашите продажни места.
Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.