Мини Овошни Кошнички

Мини Овошни Кошнички

Мини тарт со слаткарски крем и сезонско овошје.

СОСТАВ:  Овошје, брашно, маргарин, јајца, шеќер, густин, млеко, крема.

ТЕМПЕРАТУРА НА ЧУВАЊЕ:  /од -16*С до -18*С/ од 0*С до +7*С

АЛЕРГЕНИ:  oвошје, брашно, маргарин, јајца, шеќер, густин, млеко, крема.


SKU: pnum-283107
ТАГОВИ:

  • Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на територија на Скопје. *(Достава на нарачки е следен работен ден од денот на направената нарачка. Недела е неработен ден.)
  • Постои можност за подигање од нашите продажни места.
Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.