Милфе

Милфе

90.0 ден

СОСТАВ:  Лиснат триаголник со ванила крем, украсено со лист сецкани бадеми.

Температура на чување:  /0-7*С/ /од -16*С до -18*С/

АЛЕРГЕНИ:  Тесто, крем ванила


SKU: pnum-283109
ТАГОВИ:

  • Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на територија на Скопје. *(Достава на нарачки е следен работен ден од денот на направената нарачка. Недела е неработен ден.)
  • Постои можност за подигање од нашите продажни места.
Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.