Меламакароне (Пиварки)-посни

Меламакароне (Пиварки)-посни

СОСТАВ:  Парени колачиња со ореви,слатко од смокви,слатко од портокал,пиво.

АЛЕРГЕНИ:  ореви,брашно,шеќер,слатко од смокви,слатко од портокал,пиво.


SKU: pnum-301770
ТАГОВИ:

  • Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на територија на Скопје. *(Достава на нарачки е следен работен ден од денот на направената нарачка. Недела е неработен ден.)
  • Постои можност за подигање од нашите продажни места.
Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.