Марципанки

Марципанки

Марципан рол филуван со чоколадна смеса.

СОСТАВ:  Марципан, ореви, чоколадо.

ТЕМЕРАТУРА НА ЧУВАЊЕ:  /0-7*С/ /од -16*С до -18*С/

АЛЕРГЕНИ:  Марципан, ореви, чоколадо.


SKU: pnum-283105
ТАГОВИ:

  • Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на територија на Скопје. *(Достава на нарачки е следен работен ден од денот на направената нарачка. Недела е неработен ден.)
  • Постои можност за подигање од нашите продажни места.
Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.