Лемон Пај

Лемон Пај

720.0 ден

Тарт со крема од лимон украсен со потпечен шам.

СОСТАВ:  брашно, јајца, маргарин, лимон, ванила крем

УСЛОВИ ЗА ЧУВАЊЕ:  -7*С\ \од -16*С до -18*С

8 – парчиња:

Алергени:  Брашно, ванила крем, јајце


SKU: pnum-283081
ТАГОВИ:

  • Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на територија на Скопје. *(Достава на нарачки е следен работен ден од денот на направената нарачка. Недела е неработен ден.)
  • Постои можност за подигање од нашите продажни места.
Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.