Костен Пире

Костен Пире

150.0 ден

Единствени во градот ! 100 % природно пире од костени,послужено со шлаг.

СОСТАВ:  костени, шеќер, шлаг

Услови за чување:  од 0*С до +7*С

АЛЕРГЕНИ:  костени, шлаг


SKU: pnum-283113
ТАГОВИ:

  • Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на територија на Скопје. *(Достава на нарачки е следен работен ден од денот на направената нарачка. Недела е неработен ден.)
  • Постои можност за подигање од нашите продажни места.
Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.