Карамел

Карамел

1300.0 ден

СОСТАВ:  Пандишпан со урми, пандишпан со ореви, жолта варена крема и чоколадна крема. Збогатена и декорирана со карамел


SKU: pnum-307561
ТАГОВИ:

  • Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на територија на Скопје. *(Достава на нарачки е следен работен ден од денот на направената нарачка. Недела е неработен ден.)
  • Постои можност за подигање од нашите продажни места.
Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.