Гурабии

Гурабии

500.0 ден

СОСТАВ:  Брашно, шеќер, ореви, растителна маст.

Употребливо до:  6 месеци од дата на производство

Услови за чување:  собна температура / 0-7*С

АЛЕРГЕНИ:  брашно,ореви, растителна маст


SKU: pnum-296277
ТАГОВИ:

  • Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на територија на Скопје. *(Достава на нарачки е следен работен ден од денот на направената нарачка. Недела е неработен ден.)
  • Постои можност за подигање од нашите продажни места.
Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.