Фигаро-провери

Фигаро-провери

900.0 ден

СОСТАВ:  Фигаро – жолт крем со карамел и ореви ставен помеѓу две обланди.
*Достапен со бело и црно чоколадо


SKU: pnum-307565
ТАГОВИ:

  • Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на територија на Скопје. *(Достава на нарачки е следен работен ден од денот на направената нарачка. Недела е неработен ден.)
  • Постои можност за подигање од нашите продажни места.
Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.