Еклерчиња

Еклерчиња

Чоколадирани мини еклерчиња со ванила крем.

СОСТАВ:  брашно, јајца, шеќер, нишесте, млеко, чоколадо.

ТЕМПЕРАТУРА НА ЧУВАЊЕ:  -7*С -16*С до -18*С

АЛЕРГЕНИ:  брашно, јајца, нишесте, млеко, чоколадо.


SKU: pnum-283104
ТАГОВИ:

  • Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на територија на Скопје. *(Достава на нарачки е следен работен ден од денот на направената нарачка. Недела е неработен ден.)
  • Постои можност за подигање од нашите продажни места.
Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.