Чоколадно канапе со овошје

Чоколадно канапе со овошје

Основа чоколадно чудо со свежо или кандирано овошје.

СОСТАВ:  брашно, шеќер, јајца, какао, темно чоколадо, свежо овошје

УСЛОВИ ЗА ЧУВАЊЕ:  од 0*С до +7*С

АЛЕРГЕНИ:  Брашно, јајца, какао, темно чоколадо, овошје


SKU: 123
ТАГОВИ:

  • Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на територија на Скопје. *(Достава на нарачки е следен работен ден од денот на направената нарачка. Недела е неработен ден.)
  • Постои можност за подигање од нашите продажни места.
Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.