Чоколадни Шпицеви-измени

Чоколадни Шпицеви-измени

СОСТАВ:  брашно, шеќер, јајца,путер, ореви, чоколадо.

УСЛОВИ ЗА ЧУВАЊЕ:  од 0*С до +7*С

АЛЕРГЕНИ:  брашно, јајца, ореви, путер


SKU: pnum-296288
ТАГОВИ:

  • Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на територија на Скопје. *(Достава на нарачки е следен работен ден од денот на направената нарачка. Недела е неработен ден.)
  • Постои можност за подигање од нашите продажни места.
Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.