Бомбички со вишна-посни

Бомбички со вишна-посни

СОСТАВ:  Вишни, лебни трошки, бисквити, маргарин, фондан, чоколадо.

УСЛОВИ ЗА ЧУВАЊЕ:  /0- 7*С/

АЛЕРГЕНИ:  Лебни трошки, бисквити, фондан, чоколадо.


SKU: pnum-296274
ТАГОВИ:

  • Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на територија на Скопје. *(Достава на нарачки е следен работен ден од денот на направената нарачка. Недела е неработен ден.)
  • Постои можност за подигање од нашите продажни места.
Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.