Баклава-посна

Баклава-посна

СОСТАВ:  шеќер, ореви, лешници, кори, масло.

АЛЕРГЕНИ:  Кори, лешници, ореви.


SKU: pnum-296272
ТАГОВИ:

  • Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на територија на Скопје. *(Достава на нарачки е следен работен ден од денот на направената нарачка. Недела е неработен ден.)
  • Постои можност за подигање од нашите продажни места.
Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.