Онлајн нарачки на територијата на Скопје. Достава до дома или подигање од нашите продажни места.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ТАРТОВИ

 
 
 

ОВОШЕН ТАРТ

 
Пенлива крема со фин крем сир и свежо сезонско овошје.
 
650 ден. - 8 парчиња
 
 
 
 

ТАРТ - ШУМСКО ОВОШЈЕ

 
Потпечен тарт со ванила крем и шумско овошје.
 
400 ден. - 6 парчиња
 
 
 
 

ОВОШНА КОШНИЧКА

 
Тарт со слаткарски крем и сезонско овошје.
 
80 ден. / парче
 
 
 
 
 
thomas-hafeneth-244903-unsplash (1)
 

ЛЕМОН ПАЈ

 
Тарт со крема од лимон украсен со потпечен шам.
 
550 ден. - 8 парчиња
 
 
 
thomas-hafeneth-244903-unsplash (1)
 

КОЛАЧ СО МАК

 
Тарт со богата крема од мак и суво грозје.
 
550 ден. - 8 парчиња
 
 
 
 
 
 

ТОРТИ

 
 
1
 

ЧОКОЛАДНА ФАНТАЗИЈА

 
Торта прелиена со фино,темно чоколадо,чоколаден пандишпан и чоколадна крема.
 
690 ден.
 
 
 
thomas-hafeneth-244903-unsplash (1)
 

ВИЕНСКИ САХЕР

 
Виенски Сахер со џем од кајсија и млечно чоколадо.

 
690 ден.
 
 
 
team2
 

СРЦЕ

 
Мини торта во форма на срце.

 
200 ден.
 
 
 
 
 
1
 

ЕЛЕНСКИ ГРБ

 
Прекрасен чоколаден колач со чоколаден путер крем и пандишпан со ореви.
 
640 ден.
 
 
 
1
 

РЕД ВЕЛВЕТ

 
Лесна крема од крем сир со прекрасен кадифен пандишпан.

 
850 ден. - 12 парчиња
 
 
 
1
 

ЧИЗКЕЈК

 
Оргинален чиз кејк со рикота сирење. По желба може да се додаде овошно слатко.
 
1000 ден. - 12 парчиња
 
 
 
 
 
team2
 

ЧОКОЛАДЕН ЧИЗКЕЈК

 
Оргинален чоколаден чиз кејк со рикота сирење.

 
1200 ден. - 12 парчиња
 
 
 
 
 
 
 
 

СИТНИ СЛАТКИ НА КИЛОГРАМ

 
 
1
 

ПАДОБРАНЦИ

 
Крцкаво-меки падобранци со ореви и бел фил.
 
750 ден. - килограм
 
 
 
thomas-hafeneth-244903-unsplash (1)
 

ЧОКОЛАДНО КАНАПЕ СО ОВОШЈЕ

 
Основа чоколадно чудо со свежо или кандирано овошје.
 
750 ден. - килограм
 
 
 
team2
 

ЕКЛЕРЧИЊА

 
Чоколадирани мини еклерчиња со ванила крем.

 
700 ден. - килограм
 
 
 
 
 
1
 

МАРЦИПАНКИ

 
Марципан рол филуван со чоколадна смеса. Во три бои зелена,црвена и жолта
 
750 ден. - килограм
 
 
 
ovoshnimali
 

Мини Овошни кошнички

 
750 ден. - килограм
 
 
 
 
 
 

СЛАТКИ НА ПАРЧЕ

 
 
thomas-hafeneth-244903-unsplash (1)
 

ЧОКОЛАДНА ПАСТА

 
Чоколадиран колач со чоколаден фил.

 
70 ден. - парче
 
 
 
1
 

БОЕМ КОЦКА

 
Чоколаден колач во форма на коцка,со бадеми и чоколадна крема.
 
70 ден. / парче
 
 
 
thomas-hafeneth-244903-unsplash (1)
 

БАДЕМ ПАСТА

 
Колач со путер крема и бадеми и лесен пандишпан,украсен со шлаг и сецкани бадеми.
 
70 ден. / парче
 
 
 
 
 
team2
 

КОСТЕН ПИРЕ

 
Единствени во градот ! 100 % природно пире од костени,послужено со шлаг.

 
90 ден.
 
 
 
1
 

ШАМПОНЕЗА

 
Колач во округла форма со жолта крема варена на пареа, со ореви. Единствен препознатлив вкус !
 
70 ден. - парче
 
 
 
1
 

МИЛФЕ

 
Лиснат триаголник со ванила крем,украсено со лист сецкани бадеми.
 
70 ден. - парче
 
 
 
 
 
team2
 

МЕДОВНИК

 
Крцкаво теглива текстура на пандишпан со мед. Филувано со тенок слој на две креми,карамела и ванила,украсено со лист сецкани бадеми.
 
75 ден. - парче