Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.
 
 
 
 
 
 
 
Слаткарница Крин / Krin Bakery - Pastry shop
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Види промоција

 
 
 
 
ВЕЛИГДЕНСКИ ТОРТИ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ПАВЛОВА ТОРТА
 
 
 
 
 
 
1000Ден
 
900Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ЕКЛЕРЧИЊА
 
 
 
 
 
900Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
МИНИ ОВОШНИ КОШНИЧКИ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
МАРЦИПАНКИ
 
 
 
 
 
900Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
КОЛАЧ СО МАК
 
 
 
 
 
 
720Ден
 
700Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ЧОКОЛАДНО КАНАПЕ СО ОВОШЈЕ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ПАДОБРАНЦИ
 
 
 
 
 
900Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ЛЕМОН ПАЈ
 
 
 
 
 
 
720Ден
 
700Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ОВОШЕН ТАРТ
 
 
 
 
 
 
880Ден
 
800Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ТАРТ - ШУМСКО ОВОШЈЕ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ПИТА КАРБОНАРА
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
СОЛЕНКИ
 
 
 
 
 
600Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Соленки со путер и кашкавал
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ПОСНО КОЛАЧЕ МОКА
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ПОСНА-МОКА ТОРТА
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ПОСНА ТОРТА
 
 
 
 
 
750Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ЧОКОЛАДНА ЛЕПЕЗА
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ЧОКОЛАДЕН ЧИЗКЕЈК
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ЧИЗКЕЈК
 
 
 
 
 
1300Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
МИЛИБРОД (КОЗИЊАК)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ВАПЦАНИ ЈАЈЦА
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
КАРАМЕЛ
 
 
 
 
 
1050Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ШВАРЦВАЛД
 
 
 
 
 
750Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
СНИКЕРС
 
 
 
 
 
850Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ЧОКОЛАДНО НЕСТЛЕ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ВАСИНА ТОРТА
 
 
 
 
 
750Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
КИНДЕР БУЕНО
 
 
 
 
 
900Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
УРМА ЕГЗОТИК
 
 
 
 
 
850Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RED VELVET(ЦРВЕНО КАДИФЕ)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ЕЛЕНСКИ ГРБ
 
 
 
 
 
850Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ВИЕНСКИ САХЕР
 
 
 
 
 
850Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ЧОКОЛАДНА ФАНТАЗИЈА
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Бела Романса
 
 
 
 
 
850Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
СРЦЕ
 
 
 
 
 
250Ден