Онлајн нарачки на територијата на Скопје. Достава до дома или подигање од нашите продажни места.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
piece:
 

СЛАТКИ НА ПАРЧЕ

 

 

 
 
 
 
 
 
МЕДОВНИК
 
 
 
 
 
75Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
МИЛФЕ
 
 
 
 
 
70Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ШАМПОНЕЗА
 
 
 
 
 
70Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
БАДЕМ ПАСТА
 
 
 
 
 
70Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
КОСТЕН ПИРЕ
 
 
 
 
 
90Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
БОЕМ КОЦКА
 
 
 
 
 
70Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ЧОКОЛАДНА ПАСТА