Онлајн нарачки на територијата на Скопје. Достава до дома или подигање од нашите продажни места.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

СИТНИ СЛАТКИ НА КИЛОГРАМ

 

 

 
 
 
 
 
 
ПАДОБРАНЦИ
 
 
 
 
 
750Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ЧОКОЛАДНО КАНАПЕ СО ОВОШЈЕ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ЕКЛЕРИ
 
 
 
 
 
700Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
МАРЦИПАНКИ
 
 
 
 
 
750Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Мини oвошни кошнички