Бесплатна достава за нарачки над 500мкд. на територија на Скопје./ Можност за подигање од нашите продажни места.
 
 
 
 
 
Слаткарница Крин / Krin Bakery - Pastry shop
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
ЧОКО-УРМИ СО БАДЕМ-ПОСНИ
 
 
 
 

ЧОКО-УРМИ СО БАДЕМ-ПОСНИ

 
 
900Ден
 
  • Бесплатна достава за нарачки над 500мкд. на територија на Скопје.
  • Можност за подигање од нашите продажни места.
 
 
Маса: