Бесплатна достава за нарачки над 1000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.
 
 
 
 
 
Слаткарница Крин / Krin Bakery - Pastry shop
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ВИЕНСКИ САХЕР
 
 
 
 
 
690Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
СРЦЕ
 
 
 
 
 
200Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ЕЛЕНСКИ ГРБ
 
 
 
 
 
640Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RED VELVET(ЦРВЕНО КАДИФЕ)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ЧИЗКЕЈК
 
 
 
 
 
1000Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ЧОКОЛАДНА ФАНТАЗИЈА
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ЧОКОЛАДЕН ЧИЗКЕЈК
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Бела Романса
 
 
 
 
 
690Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
РОКОКО
 
 
 
 
 
590Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
УРМА ЕГЗОТИК
 
 
 
 
 
640Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
КИНДЕР БУЕНО
 
 
 
 
 
740Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ВАСИНА ТОРТА
 
 
 
 
 
590Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
«« « 1|2» »»