Бесплатна достава за нарачки над 1000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.
 
 
 
 
 
Слаткарница Крин / Krin Bakery - Pastry shop
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ТАРТ - ШУМСКО ОВОШЈЕ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ОВОШЕН ТАРТ
 
 
 
 
 
640Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ЛЕМОН ПАЈ
 
 
 
 
 
550Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
КОЛАЧ СО МАК
 
 
 
 
 
550Ден