Бесплатна достава за нарачки над 1000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.
 
 
 
 
 
Слаткарница Крин / Krin Bakery - Pastry shop
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
МИЛФЕ
 
 
 
 
 
70Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ШАМПОНЕЗА
 
 
 
 
 
70Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
БАДЕМ ПАСТА
 
 
 
 
 
70Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
КОСТЕН ПИРЕ
 
 
 
 
 
100Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
МЕДОВНИК
 
 
 
 
 
75Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
БОЕМ КОЦКА
 
 
 
 
 
70Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ЧОКОЛАДНА ПАСТА
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ПАПУЦАКИ
 
 
 
 
 
75Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
СУТЛИЈАШ
 
 
 
 
 
50Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ТРИЛЕЧЕ
 
 
 
 
 
50Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
БАКЛАВА
 
 
 
 
 
50Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
БОЖИЌНО ЏУЏЕ
 
 
 
 
 
100Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
«« « 1|2» »»