Бесплатна достава за нарачки над 1000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.
 
 
 
 
 
Слаткарница Крин / Krin Bakery - Pastry shop
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ПАДОБРАНЦИ
 
 
 
 
 
750Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ЕКЛЕРЧИЊА
 
 
 
 
 
700Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
МАРЦИПАНКИ
 
 
 
 
 
750Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
МИНИ ОВОШНИ КОШНИЧКИ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ТРУФИ
 
 
 
 
 
700Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
БОМБИЧКИ СО ВИШНА-ПОСНИ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ГУРАБИИ
 
 
 
 
 
300Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
КОШНИЧКИ СО ТААН-ПОСНИ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ЧОКО-УРМИ СО БАДЕМ-ПОСНИ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
«« « 1|2» »»