Бесплатна достава за нарачки над 500мкд. на територија на Скопје./ Можност за подигање од нашите продажни места.
 
 
 
 
 
Слаткарница Крин / Krin Bakery - Pastry shop
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
Соленки со путер и кашкавал
 
 
 
 

Соленки со путер и кашкавал

 
 
420Ден
 
 
  • Бесплатна достава за нарачки над 500мкд. на територија на Скопје.
  • Можност за подигање од нашите продажни места.
 
 
маса: