Бесплатна достава за нарачки над 500мкд. на територија на Скопје./ Можност за подигање од нашите продажни места.
 
 
 
 
 
Слаткарница Крин / Krin Bakery - Pastry shop
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
ПОГАЧИЦА СО ШУНКА - КАШКАВАЛ
 
 
 
 

ПОГАЧИЦА СО ШУНКА - КАШКАВАЛ

 
 
45Ден
 
  • Бесплатна достава за нарачки над 500мкд. на територија на Скопје.
  • Можност за подигање од нашите продажни места.