Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.
 
 
 
 
 
 
 
Слаткарница Крин / Krin Bakery - Pastry shop
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Купи сега! Задоволство за сите сетила!

 
 
 
 
 
 
 
 
ВИЕНСКИ САХЕР
 
 
900Ден
 
addtowishlist
 
removefromwishlist
 
 
 
 
 
 
СРЦЕ
 
 
270Ден
 
addtowishlist
 
removefromwishlist
 
 
 
 
 
 
ЕЛЕНСКИ ГРБ
 
 
950Ден
 
addtowishlist
 
removefromwishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
ЧИЗКЕЈК
 
 
1300Ден
 
addtowishlist
 
removefromwishlist
 
 
 
 
 
 
ЧОКОЛАДЕН ЧИЗКЕЈК
 
 
1300Ден
 
addtowishlist
 
removefromwishlist
 
 
 
 
 
 
ОВОШЕН ТАРТ
 
 
 
880Ден
 
800Ден
 
 
addtowishlist
 
removefromwishlist
 
 
 
 
 
 
ЛЕМОН ПАЈ
 
 
 
720Ден
 
700Ден
 
 
addtowishlist
 
removefromwishlist
 
 
 
 
 
 
КОЛАЧ СО МАК
 
 
 
720Ден
 
700Ден
 
 
addtowishlist
 
removefromwishlist
 
 
 
 
 
 
ПАДОБРАНЦИ
 
 
900Ден
 
addtowishlist
 
removefromwishlist