Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.
 
 
 
 
 
 
 
Слаткарница Крин / Krin Bakery - Pastry shop
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
ПОЛНЕТИ СМОКВИ-ПОСНИ
 
 
 
 

ПОЛНЕТИ СМОКВИ-ПОСНИ

 
 
900Ден
 
 
  • Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на територија на Скопје.
    *(Достава на нарачки е следен работен ден од денот на направената нарачка. Недела е неработен ден.)
  • Можност за подигање од нашите продажни места.
 
 
Маса: