Кошнички со таан-посни

Кошнички со таан-посни

СОСТАВ:  таан, брашно, маргарин, пециво..

УСЛОВИ ЗА ЧУВАЊЕ: / 0-7*С/

АЛЕРГЕНИ:  бисквити, маргарин


SKU: pnum-296282
ТАГОВИ:

  • Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на територија на Скопје. *(Достава на нарачки е следен работен ден од денот на направената нарачка. Недела е неработен ден.)
  • Постои можност за подигање од нашите продажни места.
Бесплатна достава за нарачки над 2000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.