Бесплатна достава за нарачки над 500мкд. на територија на Скопје./ Можност за подигање од нашите продажни места.
 
 
 
 
 
Слаткарница Крин / Krin Bakery - Pastry shop
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
БАКЛАВА-ПОСНА
 
 
 
 
 
500Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
КОШНИЧКИ СО ТААН-ПОСНИ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
БОМБИЧКИ СО ВИШНА-ПОСНИ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ВИЕНСКИ САХЕР
 
 
 
 
 
690Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Бела Романса
 
 
 
 
 
690Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
КИНДЕР БУЕНО
 
 
 
 
 
740Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ОВОШЕН ТАРТ
 
 
 
 
 
640Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
КОСТЕН ПИРЕ
 
 
 
 
 
100Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
БОЖИЌНО ЏУЏЕ
 
 
 
 
 
100Ден