Бесплатна достава за нарачки над 1000мкд. на потесна територија на град Скопје./ Можност за подигнување од нашите продажни места.
 
 
 
 
 
Слаткарница Крин / Krin Bakery - Pastry shop
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ПОСНИ ПОГАЧИ
 
 
 
 
 
160Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
КИФЛИЧКИ
 
 
 
 
 
250Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
КРОАСАН
 
 
 
 
 
50Ден
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ЧОКОЛАДИРАН КРОАСАН
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ЧОКОЛАДИРАН МИЛИБРОД (КОЗИЊАК)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
МИЛИБРОД (КОЗИЊАК)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ВАПЦАНИ ЈАЈЦА
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
«« « 1|2» »»